0161 - 220 227 info@huisveldschilder.nl

Huisveld Glas- en Schilderwerken; de naam zegt genoeg.
Vakmanschap als het gaat om glaswerken en schilderwerken.

Voor elk beglazingsvraagstuk

Een enkele kapotte ruit? Of het zetten van dubbel veiligheidsglas in uw winkelpand? U kunt ons bellen voor elk beglazingsvraagstuk. Omdat we glas- en schilderwerken combineren, bent u verzekerd van een perfecte afwerking.

Alle soorten glas

We hebben ervaring met het zetten en repareren van alle soorten beglazing in opdracht van aannemers, particulieren en verzekeringsmaatschappijen:

  • Dubbelglas
  • Enkelglas
  • Glas-in-lood
  • Isolerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Zonwerend glas

Glas in alle afmetingen

Van het vervangen van het glas in een keukenraam tot het plaatsen van een glazen pui van enkele meters hoog. Ondersteund door een betrouwbaar netwerk van de juiste glasspecialisten gaan we graag de uitdaging van uw beglazingstraject aan.

Komen altijd afspraken na
“Al vanaf de start van mijn onderneming in 2007 werk ik met Huisveld Glas- en Timmerwerken samen. Ik schakel hen in bij aan- en verbouwingen voor het schilderwerk en steeds vaker ook voor het glaszetten. Dat betekent dat de medewerkers van Huisveld regelmatig direct contact hebben met mijn klanten. Dan is het fijn als je weet dat ze altijd keurig netjes werken en altijd hun afspraken nakomen. Met Huisveld loop je nooit achter de feiten aan.”
Ron van Gestel

Ron van Gestel Timmerwerken

Een vakman nodig voor glas- en schilderwerken?