0161 - 220 227 info@huisveldschilder.nl

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT

Ons werk moet kloppen. Van begin tot eind. We houden van perfectie.

.

Huisveld Glas- en Schilderwerken in Rijen bestaat sinds 1986. Oprichter en meester-schilder Huub Huisveld bouwde in de regio Breda-Tilburg een goede naam op. Door perfect schilderwerk te leveren en door zijn plezierige omgang met klanten. Het is deze goede naam die zijn opvolger Adriaan Wouters graag in ere houdt, ondersteund door een enthousiast en vakkundig team van schilders en glaszetters. Adriaan Wouters (1966), eigenaar sinds 1998, behoorde tot de eerste medewerkers van Huub Huisveld.

“Met de geest van toen en de vakkennis van nu”

“Als twintigjarige leerde ik alle finesses van het schildersvak van Huub Huisveld. Hij was een ware leermeester, een meester-schilder die ook de oude schildertechnieken als marmeren, bladgoud aanbrengen, houtimitaties en slijp- en plamuurwerk, tot in de puntjes beheerste. Helaas is hij in 1996 onverwachts overleden. Met een andere medewerker heb ik zijn levenswerk voortgezet. In 1998 nam ik de zaak over. Als eerbetoon naar Huub Huisveld heb ik de bedrijfsnaam intact gehouden.

Huisveld staat synoniem voor vakmanschap. Dat is wat ik de jongere generatie schilders graag bijbreng. Als erkend leerbedrijf leiden we zelf mensen op, vaak in samenwerking met Schilder^sCOOL in Breda.

Ons werk moet kloppen, van begin tot eind. Daarom houden we de ontwikkelingen in ons vak goed bij, zoals het gebruik van watergedragen kwaliteitsproducten. We werken met de geest van toen en de vakkennis van nu.”

Adriaan Wouters,
eigenaar van Huisveld Glas- en Schilderwerken

Wij zijn aangesloten bij:

Wat onze medewerkers over hun vakmanschap zeggen

Het vakmanschap van Huub Huisveld voortzetten
“Ooit was ik leerling-schilder bij Huub Huisveld, de oprichter van dit mooie bedrijf. In 1998 werd ik eigenaar. Dagelijks zet ik me in om het vakmanschap van Huub Huisveld voort te zetten. Ik leid graag de schilders zelf op, want schilder zijn bij Huisveld is meer dan je beroep uitoefenen. Onze schilders werken netjes en gaan zorgvuldig om met hun gereedschap en de bussen. Zij werken met plezier en stellen zich bij klanten bescheiden op. Onze leuke groep bestaat uit ervaren leermeesters en gemotiveerde schilders in opleiding. Aangevuld met zelfstandige schilders en glaszetters die eerder voor ons werkten en graag terugkomen om te helpen in drukke tijden.”

Adriaan Wouters, trotse eigenaar van Huisveld Schilderwerken

Hele goede werkgever
“Graag breng ik mijn ervaring over aan jonge schilders. Als hun instelling en motivatie goed zijn, vormen we een goed team. We vormen bij Huisveld een leuke groep. Met de trainingen van
nieuwe producten blijven we up-to-date. Ook de uitstraling naar buiten is mooi, met goede
kleding, herkenbare auto’s en professionele gereedschappen. Voor mij is Huisveld een hele goede werkgever waar ik nog lang wil werken.”

Murat Bahceli, schilder

Net zo goed worden als mijn leermeesters
“Al van kleins af aan werkte ik in de vakanties mee in het bedrijf van mijn vader. Dat deed ik altijd met plezier. Daarom was mijn beroepskeuze niet zo moeilijk; ik werd leerling aan Schilderscool Tilburg. Ik hoop dat ik bij Huisveld nog veel mag leren, zodat ik net zo´n goede schilder word als mijn leermeesters.”

Milan Wouters, leerling-schilder

Mooi beroep
“Schilder zijn, vind ik een mooi beroep. Ik werk nog niet zo heel lang bij Huisveld, maar vanaf het moment dat ik startte, ben ik goed opgenomen. Dat zorgt ervoor dat ik me plezier werk. Ik had nog geen schildersachtergrond, maar leer in de praktijk en via cursussen hoe ik het beste kan schilderen. In de toekomst hoop ik een goede leermeester te zijn voor anderen.”

Salhi Celik, leerling-schilder

Altijd netjes werken
“Vanaf dag één ben ik bij Huisveld Glas- en Schilderwerken goed ontvangen door mijn collega´s. De sfeer is goed waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Vanaf dag één leerde ik ook dat netjes werken het allerbelangrijkste is. En eerlijk zijn naar klanten. We proberen klanten overal goed bij te helpen en zijn pas tevreden als zij tevreden zijn met het eindresultaat. Daarom moet mijn werk altijd perfect zijn. Eerlijk gezegd, vind ik dat wij een van de beste schilderbedrijven in de regio zijn. Ik hoop nog veel mooie werken te kunnen afronden en zo onze leuke klanten te kunnen helpen.”

Teun de Weert, schilder

Leuk, gezellig en collegiaal team
“Tijdens het eerste jaar als leerling-schilder bij Huisveld heb ik veel geleerd van mijn leermeester. Ik heb veel plezier in het werk. Ook omdat we een leuk, gezellig en collegiaal team hebben. Met de baas is alles bespreekbaar. In het tweede studiejaar hoop ik nog meer bij te leren zodat ik straks een schildersdiploma op zak heb en door kan gaan in dit vak.”

Danny Broers, leerling-schilder

“Succes bereik je samen en is er om te delen”

Succes bereiken we samen

.

Als een opdracht daarom vraagt, werken we bij Huisveld Glas- en Schilderwerken samen met onderhoudsspecialisten die ook van perfectie houden. Succes bereiken we samen. Tot onze gewaarde partners behoren: aannemers, gevelreinigers, kitters, stukadoors en timmermannen.